Форуми към сайта на "Сектрон" ООД
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
October 20, 2018, 10:02:28 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Здравейте и добре дошли във форумите към сайта на "Сектрон" ООД
12105 Публикации в 822 Теми от 900 Членове
Последен член: gvarbanov
* Заглавна Страница Помощ Търси Календар Вход Регистрирай Изход
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Видеонаблюдение  |  Софтуер  |  Тема: HikVision SDK 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: HikVision SDK  (Прочетена 2914 пъти)
Ravenheart
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1


« -: February 27, 2012, 04:19:09 pm »

Здравейте, не знам дали това е правилният форум в който да питам за моя проблем но друг просто няма Smiley

Та, имам SDK-то на HikVision и в момента пиша малка програма за теглене на записи от време Х до време Х.

Login и сетингите всичките работят перфектно, проблема ми е единствено със функцията за теглене на запис:

LONG NET_DVR_GetFileByTime(
LONG lUserID,
LONG lChannel,
LPNET_DVR_TIME lpStartTime,
LPNET_DVR_TIME lpStopTime,
char *sSavedFileName
)

Понеже пиша на C# ето го и метода в .NET страната:

[DllImport("HCNetSDK.dll")]
        public static extern Int32 NET_DVR_GetFileByTime(Int32 lUserID, Int32 lChannel, ref NET_DVR_TIME lpStartTime, ref NET_DVR_TIME lpStopTime, StringBuilder sSavedFileName);


Проблема е че щом го викна тоя метод не ми тегли нищо, прави само 0 KB файл с името което съм подал и нищо повече, резултата който ми връща метода е 0 (който според SDK-то е ОК).

Някой да се е занимавал и да е срещал този проблем?
Активен
Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Видеонаблюдение  |  Софтуер  |  Тема: HikVision SDK « назад напред »
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Страницата е създадена за 0.054 секунди с 20 запитвания.