Форуми към сайта на "Сектрон" ООД
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
February 20, 2019, 07:15:07 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Здравейте и добре дошли във форумите към сайта на "Сектрон" ООД
12110 Публикации в 825 Теми от 904 Членове
Последен член: p
* Заглавна Страница Помощ Търси Календар Вход Регистрирай Изход
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Видеонаблюдение  |  IP камери и системи  |  Тема: Проблем с две камери Sanyo ! 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: Проблем с две камери Sanyo !  (Прочетена 7942 пъти)
slash
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


« -: November 12, 2012, 05:05:45 pm »

Здравейте! Имам проблем с две мегапикселови камери Sanyo HD3100P.
Направена е следната конфигурация на камерите:
Камера1: DHCP, http port 103, RTSP PORT 1025, RTP PORT(VIDEO) 1026
Камера2: DHCP, http port 104, RTSP PORT 1027, RTP PORT(VIDEO) 1028

Камерите са свързани кам POE Switch, който е свързан към рутер TP-Link.
Рутера е с включен DHCP  и резервирани IP-та за камерите и другите устройства (2 DVR-a и 1 IP100 модул)

На камерите IP-тата са:
Камера1: 192.168.1.103
Камера2: 192.168.1.104

Портовете са пренасочени към външното IP и камерките си бачкат нормално, виждат се отвън. След няколко часа работа обаче, една от камерите престава да работи, няма пинг, няма нищо!
Рестартирам рутера но ефект няма, суича показва че камерата се захранва нормално. Камерата тръгва чак когато я извадя и пъхна пак в суича. Това го прави всеки път с произволна  камера!
Всички други устройства вързани към суича и рутера си работят.
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #1 -: November 14, 2012, 05:29:46 pm »

Коя версия е фърмуеъра на камерите?Имаше един междинен в който камерата се сгъбясваше от време на време...
Активен
slash
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8


« Отговор #2 -: November 15, 2012, 09:10:17 am »

Фърмуеъра е 2.03-08.

P.S. След още един ден работа и другата камера изчезна, сега и двете не работят Tongue
Активен
Rapido
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 1


« Отговор #3 -: April 20, 2016, 05:34:37 pm »

Същият проблем, но за разлика от колегата, аз не мога да се оправя сам. Камерите са монтирани от предишния собственик на обекта, който ползвам и не знам от коя фирма, защото нямам връзка с него. Мисля да обновявам системата, но засега ми се иска поне да оправят камерата, която не работи. Реших да ползвам професионални услуги на специализирана фирма, като тази http://v-maxprotect.com/ или да потърся друг специалист. Проблемът е, че не знам колко ще ми вземат и дали няма да е по-изгодно направо да сменя системата, вместо да подменям поетапно. Какво ще ме посъветвате?
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #4 -: April 21, 2016, 10:27:10 am »

Дай, малко повече инфо. Ако камерите ти са Sanyo те съвсем не са за изхвърляне.
Активен
Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Видеонаблюдение  |  IP камери и системи  |  Тема: Проблем с две камери Sanyo ! « назад напред »
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Страницата е създадена за 0.05 секунди с 20 запитвания.