Форуми към сайта на "Сектрон" ООД
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
December 11, 2017, 05:58:06 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Здравейте и добре дошли във форумите към сайта на "Сектрон" ООД
11976 Публикации в 793 Теми от 882 Членове
Последен член: anatoli_i
* Заглавна Страница Помощ Търси Календар Вход Регистрирай Изход
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Интегрирани системи  |  Inner Range  |  Тема: "Collaboration" между Inner Range и Paradox 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: "Collaboration" между Inner Range и Paradox  (Прочетена 23530 пъти)
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1261


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« -: March 11, 2010, 09:44:20 pm »

Много интересно сътрудничество се е получило между двете мaрки.По-точно безжичният трансийвър RTX3 може да се свърже по rs-485 шината на Concept 4000 ки да работи с всичките безжични датчици на Paradox Smiley.
Активен
Nick
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 101


« Отговор #1 -: March 16, 2010, 10:15:55 pm »

Fatmache  , това е добра новина.А би ли ми казал има ли вариант BUS датчици на DIGIPLEX да се съвместят със CONCEPT 3000 ?
Благодаря!  Smiley
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1261


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #2 -: March 16, 2010, 10:24:43 pm »

Само безжичните датчици,то затова работи само с RTX3.За други незнам Smiley.
Активен
Nick
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 101


« Отговор #3 -: March 17, 2010, 04:54:17 pm »

Благодаря за отговора!
Има една сграда която е изградена с EVO и bus датчици. По някакво стечение на обстоятeлствата обаче има и Concept 3000 с клавиатура и един разширител (т.н. big expander) без нито един датчик. Та ще трябва да мисля за най-безболезнен вариант за взаимна свързаност. Но като му дойде времето...
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1261


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #4 -: March 17, 2010, 07:16:55 pm »

Ще бъде сложно Smiley
Активен
danny
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 259


« Отговор #5 -: March 17, 2010, 10:02:48 pm »

Bus датчиците няма как да ги използваш с Concept-а.
Интересно е каква конфигурация на паметта на Concept-а се използва и какво е EVO-то, защото може да се окаже, че Concept-а няма да може да поеме всички зони. Дай повече подробности и ще мислим варианти. Smiley
Активен
Nick
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 101


« Отговор #6 -: March 18, 2010, 11:37:42 pm »

Някой  е монтирал Digiplex-а и bus  датчиците. После е монтиран Concept-a с идеята, че датчиците ще се навържат към него.Но не са се сетили, че са bus. Има централа  concept 3000 (16 зони) и разширител (32 зони) . За Digiplexa не знам колко зони са вързани. Това ми предстои в бъдеще време да се знимавам с него. Заинтрегувах се от думите на Фатмачето дали пък нещо не може да се съвместят с някакви гимнастики, но явно няма как да стане. Иначе ще може да се получи информация от едната към другата с някакви PGM  разширители, но ще е голям бръч.
А  иначе concepta по-скоро ми прилича на Galaxy, като хардуер но доста по-сложно за програмиране....
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1261


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #7 -: March 18, 2010, 11:43:44 pm »

Хъммм ами със интеграция между интерфейсите няма ли да стане,примерно C-bus проткол?
Активен
danny
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 259


« Отговор #8 -: March 19, 2010, 09:49:28 pm »

А  иначе concepta по-скоро ми прилича на Galaxy, като хардуер но доста по-сложно за програмиране....

Сoncept-a е прекрасна централа с мнооооого богати възможности. Програмирането бих казал, че е доста по-различно от Galaxy, но не е по-сложно.
Просто централата е много отворена и гъвкава, затова е необходимо да се програмират много повече неща, които са твърдо зададени в другите централи.

Хъммм ами със интеграция между интерфейсите няма ли да стане,примерно C-bus проткол?

Идеята не е лоша и ще я "разчопля". Smiley
Активен
Nick
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Публикации: 101


« Отговор #9 -: March 21, 2010, 11:18:34 pm »

Фатмаче, за съжаление не разполагам със централа concept с която да си правя експерименти, но се надявам да се сдобия с такава.
Дани, за това , че е с много богати възможности съм се убедил. Ако ти можеш там да поразчоплиш, ще е от полза.  Smiley
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1261


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #10 -: March 21, 2010, 11:22:07 pm »

И аз се нядявам да се сдобия с такава Cheesy
Активен
kingtanatos
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


« Отговор #11 -: October 03, 2015, 05:12:12 am »

В тази " суроватка" излиза и друг проблем.Ползваме антени на импро със четци на cvdi , закачени към "тодорка" модул.получава се някакво взаимодействие между четците , дали по кабел или заради друга причина гадаем все още. Има ли начин за изолиране на сигнала, освен зануляване и замасяване.антените са вързани през фтп към четците и пуснахме минус по ширмовка за да видим какво ще стане.просто питам и за други изходи.
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1261


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #12 -: October 05, 2015, 05:06:27 pm »

Екранирането би трябвало да ви реши проблема, оригиналния кабел от платката към антената на CDVI e 5 сантиметра а предполагам, че при вас разстоянието е доста по-дълго.
Активен
kingtanatos
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 9


« Отговор #13 -: October 11, 2015, 07:53:00 pm »

Да , варира между 5 и 30 метра.Екранирането помага засега  Roll Eyes
Активен
Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Интегрирани системи  |  Inner Range  |  Тема: "Collaboration" между Inner Range и Paradox « назад напред »
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Страницата е създадена за 0.07 секунди с 20 запитвания.