Форуми към сайта на "Сектрон" ООД
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
December 16, 2018, 07:19:19 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Здравейте и добре дошли във форумите към сайта на "Сектрон" ООД
12110 Публикации в 825 Теми от 903 Членове
Последен член: p
* Заглавна Страница Помощ Търси Календар Вход Регистрирай Изход
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Сигнално-охранителна техника  |  Модули и аксесоари  |  Тема: Тестване на K32LCD 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Анкета
Въпрос: Тестване на K32LCD
Как ? - 0 (0%)
Как ? - 0 (0%)
Общ брой гласове: 0

Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: Тестване на K32LCD  (Прочетена 3883 пъти)
bgatev
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 40


« -: March 23, 2016, 08:47:07 pm »

Здравейте, попадна ми една K32LCD - как мога да я тествам без да я включвам към контролен панел - свързвам + и - директно към една батерия и после ?
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #1 -: March 24, 2016, 08:12:49 am »

Освен работоспособността на LCD дисплея и бутониерата друго няма да можеш .
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #2 -: March 24, 2016, 08:14:17 am »

И между другото не е нужно да се пускат безмислени анкети ...
Активен
bgatev
Новак
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 40


« Отговор #3 -: March 24, 2016, 08:17:45 am »

Тоест свързвам само + и - към батерия, светва LCD--то. Гледам за изгорели пиксели и дали всеки бутон издава звук и повече нищо не може да се тества ?
А мога ли да видя коя версия е софтуера и да го update-на ?
...Това за анкетата - обърках какъв тип нова тема да отворя. После видях, че не е ОК, но какво да се прави.
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #4 -: March 24, 2016, 08:19:09 am »

Не, само това.
Активен
Божидар Христев
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 167


инж. електрончик към "Юрий Гагарин" АД


WWW
« Отговор #5 -: March 28, 2016, 06:17:59 pm »

С In-field софтуера можеш да се свържеш с клавиатурата, да видиш текущия фърмуер и да го ъпдейтнеш
Активен

"Електронната апаратура работи благодарение на белият пушек, който е в нея. Когато белият пушек напусне електронната апаратура, тя спира да работи!"

Постулат на Хорнер за петте удара: "Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване."
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #6 -: April 05, 2016, 11:01:48 am »

С In-field софтуера можеш да се свържеш с клавиатурата, да видиш текущия фърмуер и да го ъпдейтнеш

Това няма да даде информация за работоспособноста на клавиатурата.
Активен
Божидар Христев
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 167


инж. електрончик към "Юрий Гагарин" АД


WWW
« Отговор #7 -: April 05, 2016, 11:12:44 pm »

Цитат
А мога ли да видя коя версия е софтуера и да го update-на ?
Отговарям на въпроса на колегата.

Ако захраниш клавиатурата и дава комуникационен проблем защото не е вързана към централа, мига, святка, бибитка при натискане на бунон и на всичкото отгоре се свързваш към нея с компютър и я ъпдейтнеш - не виждам какви проблеми може да очакваш от клавиатурата освен комуникационен по бъса, който няма как да провериш без централа...
Активен

"Електронната апаратура работи благодарение на белият пушек, който е в нея. Когато белият пушек напусне електронната апаратура, тя спира да работи!"

Постулат на Хорнер за петте удара: "Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване."
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #8 -: April 06, 2016, 11:09:30 am »

1.Комуникационен проблем
2.Проблем с LCD дисплея
3.Проблем с контролера на клавиатурата
 и доста други за които колегите от сервиза могат да кажат...
Активен
Божидар Христев
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 167


инж. електрончик към "Юрий Гагарин" АД


WWW
« Отговор #9 -: April 07, 2016, 02:45:28 pm »

Доколкото разбирам въпроса на колегата е какво може да тества максимално при полеви условия без централа.
Защо - той си знае.
Естествено само в сервиза или с централа може да му се даде 100% гаранция, че ще работи.
Активен

"Електронната апаратура работи благодарение на белият пушек, който е в нея. Когато белият пушек напусне електронната апаратура, тя спира да работи!"

Постулат на Хорнер за петте удара: "Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване."
Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Сигнално-охранителна техника  |  Модули и аксесоари  |  Тема: Тестване на K32LCD « назад напред »
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Страницата е създадена за 0.087 секунди с 22 запитвания.