Форуми към сайта на "Сектрон" ООД
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
August 17, 2018, 05:45:59 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Здравейте и добре дошли във форумите към сайта на "Сектрон" ООД
12087 Публикации в 816 Теми от 899 Членове
Последен член: gvarbanov
* Заглавна Страница Помощ Търси Календар Вход Регистрирай Изход
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Сигнално-охранителна техника  |  Контролни панели  |  Тема: проблем с EVO192 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: проблем с EVO192  (Прочетена 3098 пъти)
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 147



« -: October 28, 2016, 10:17:20 pm »

При пускане изписа липса на IP модул? пуснах сканиране и проблема изчезна но кратка радост при включване дава липса на модул TRBL  но не показва кой смених фармуера на място койта истеглих директно от сайта но нещата и проблема остана колеги HELP
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
Божидар Христев
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 162


инж. електрончик към "Юрий Гагарин" АД


WWW
« Отговор #1 -: October 29, 2016, 06:26:38 am »

Сканиране през секция 4006 би трябвало да изчисти проблема
Активен

"Електронната апаратура работи благодарение на белият пушек, който е в нея. Когато белият пушек напусне електронната апаратура, тя спира да работи!"

Постулат на Хорнер за петте удара: "Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване."
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 147



« Отговор #2 -: October 29, 2016, 10:37:01 am »

Това през 4006 го правих в началото нищо  Huh?
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
Божидар Христев
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 162


инж. електрончик към "Юрий Гагарин" АД


WWW
« Отговор #3 -: October 29, 2016, 12:16:10 pm »

Виж дали нямаш останали настройки свързани с IP150: репортинг, IP Receiver-и...
Ако не си слагал IP150, а ти дава проблем с него според мен тази централа е програмирана преди това.
Може да ти се наложи ресет.
Активен

"Електронната апаратура работи благодарение на белият пушек, който е в нея. Когато белият пушек напусне електронната апаратура, тя спира да работи!"

Постулат на Хорнер за петте удара: "Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване."
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 147



« Отговор #4 -: October 30, 2016, 06:55:56 pm »

Нова е взета от офиса в Плевен и ресет правих и фармуера сменях до последния  и нищо  Huh? показва липса на модул но не и кой ?  но не непрекъснато и с BabyWare също нищо не стана.
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #5 -: October 31, 2016, 11:08:02 am »

Не стана ясно на кое си вдигна фърмуеъра? Ако клавиатурата ти е със стар фърмуеър е възможно да не виждаш трабъла. През BabWare Можеш да го провериш какъв е.
Активен
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 147



« Отговор #6 -: November 14, 2016, 11:30:39 pm »

Кофти кабел се оказа за 150м. и на 15 датчика захранването от 13V едва 7V и е нормално да да има проблеми а иначе 2X0.5 с 4X022 поне така пише на ролката Huh? на гледане идеален екраниран дори. До последния PIR пуснахме само захранване и ОК аман от буклуци Angry
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #7 -: November 23, 2016, 05:16:17 pm »

Кофти кабел се оказа за 150м. и на 15 датчика захранването от 13V едва 7V и е нормално да да има проблеми а иначе 2X0.5 с 4X022 поне така пише на ролката Huh? на гледане идеален екраниран дори. До последния PIR пуснахме само захранване и ОК аман от буклуци Angry

Колега да не си объркал темата?
Активен
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 147



« Отговор #8 -: November 24, 2016, 11:03:14 pm »

Е това  че е окабелено с кофти кабел и се получи проблем според мен е полезно за инсталатори но ако трябва премахни темата имаш Admin права.
А това според теб къде и коя тема  Huh?
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1263


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #9 -: November 24, 2016, 11:19:53 pm »

Темата е за IP150 !
Активен
Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Сигнално-охранителна техника  |  Контролни панели  |  Тема: проблем с EVO192 « назад напред »
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Страницата е създадена за 0.04 секунди с 20 запитвания.