Форуми към сайта на "Сектрон" ООД
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
February 22, 2018, 08:44:07 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Здравейте и добре дошли във форумите към сайта на "Сектрон" ООД
12006 Публикации в 798 Теми от 884 Членове
Последен член: Val10
* Заглавна Страница Помощ Търси Календар Вход Регистрирай Изход
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Сигнално-охранителна техника  |  Контролни панели  |  Тема: REM2 за EVO192 активиране на паник 0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема. « назад напред »
Страници: [1] Надолу Изпечатай
Автор Тема: REM2 за EVO192 активиране на паник  (Прочетена 2195 пъти)
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 146



« -: November 26, 2016, 10:46:12 am »

На Evo192 e добавен RTX3 безчжични PIR и 3 бр. REM2 с които вкл/изк системата.Обекта е през GPRS и Предавател на СОТ.
Иска от бутон 3 активация на паник бутон.Нещо се замотах с настройките Huh? искам примерно PGM5 да сработва и доклад през GPRS.
Ako някой помогне с нещо конкретно благодаря предварително Wink
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 146



« Отговор #1 -: November 30, 2016, 09:34:33 pm »

Е май няма да има помощ а е пълно с експерти  Huh? и т.н.
Явно форума не е мястото където ще получиш при даден проблем HELP .
Admin  Huh?
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
qwerty
Sr. Member
****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 342


« Отговор #2 -: December 01, 2016, 07:13:33 am »

До колкото си спомням,на адреса на PGM5 трябва да въведеш 048 Utility key,а на самото дистанционно да въведеш бутона като такъв.
Активен
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1262


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #3 -: December 01, 2016, 11:42:26 am »

Е май няма да има помощ а е пълно с експерти  Huh? и т.н.
Явно форума не е мястото където ще получиш при даден проблем HELP .
Admin  Huh?

Форумите обикновенно са мeста където хората пишат когато имат нужда от помощ за решение на проблем с ясното съзнание, че отговора може да се забави. Ние не сме по цял ден във форума тъй като се занимаваме с това да помагаме на колеги които звънят, идват в офисите или пишат имейли  когато имат нужда от помощ за БЪРЗО решаване на даден проблем.

С оглед на по горното се предполага, че казуса ти не е спешен. Още повече че проблема ти можеше да се реши с бърз поглед върху инструкцията за програмиране.

Ето какво бих направил аз :

1. Настройка на бутон B+C в Remote Template  да генерира Panic 1
2. Настройка на PGM5 на събитие 30 Special Alarm -> 00 Emergency panic (Keys 1&3)
3. Настройка на Event code за Panic



Активен
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 146



« Отговор #4 -: December 02, 2016, 01:57:29 pm »

qwerty mersi  Smiley
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1262


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #5 -: December 02, 2016, 02:01:53 pm »

С utility key няма дa ти генерира събитие през GPRS!
Активен
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 146



« Отговор #6 -: December 02, 2016, 09:59:03 pm »

Ето как го направих
През PGM 5 реле назначих зона от панела като тиха аларма на зона XXX балансирана както трябва а в диспечерната тази зона XXX е назначена като паник.
това за GPRS за СОТ предавателя няма нужда от коментар.
Може да не е най правилно но върши работа така и работи Wink
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
Fatmacheto
Администратор
Hero Member
*****
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 1262


Product Specialist ACS and VIS - HIKVISION Europe


WWW
« Отговор #7 -: December 02, 2016, 10:34:58 pm »

Цитирам те : " Обекта е през GPRS и пердавател към СОТ"

А това че си решил да го направиш с 5 различни врътки вместо 2 както е най-правилно си е твое решение. Честито на инсталатора който ще поддържа след реб.

Виждам че нямаш нужда от съвети, интересно ми е защо си във форума тогава?  Ако е за да се заяждаш по-добре си си намери някоя фейсбук група, има доста където ще оценят отношението ти!
Активен
hoptrop123
Full Member
***
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Публикации: 146



« Отговор #8 -: December 02, 2016, 11:25:18 pm »

Fatmacheto искрено съжалявам ако без да
 искам съм заседнал някого и не искам да извличам нещо от това.
Пратиха ме на изграден обект за смяна на батерия и клиента каза че тази опция е обещана?
Направо в небрано лозе опитах това което описа но нещо не стана?
Клиента почна да се нерви и си обрахме крушите.
Помогнал
си на много инсталатори с добри съвети  Smiley
И съм сигурен че ще продължаваш да го правиш SY  Wink
Активен

на света има достатачно за всички но не и за алчноста на всеки Smiley
Страници: [1] Нагоре Изпечатай 
Форуми към сайта на "Сектрон" ООД  |  Сигнално-охранителна техника  |  Контролни панели  |  Тема: REM2 за EVO192 активиране на паник « назад напред »
Отиди на:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Страницата е създадена за 0.102 секунди с 20 запитвания.